Snerydning og glatførebekæmpelse i Børkop

Hvis du mangler en professionel til at tage hånd om din snerydning i Børkop, Vejle eller omegn, så varetager vi hos Axel Hansen & Søn ApS med glæde denne opgave. Vi udfører snerydning for alle typer kunder uanset, om du er en privat kunde, en virksomhed, boligforening eller grundejerforening. Med andre ord så udfører vi snerydning for både små og store kunder, da vi ved, hvor uoverskueligt det kan være at skulle håndtere sneen selv. Vi har midlerne til at kunne ryde sne på såvel kæmpe store arealer som små fortove eller lignende.


En god service, hvor kunden er i centrum

Vi er klar over, at sne kan have en stor konsekvens for dagligdagens gang – både for familier og virksomheder. Derfor udfører vi en grundig, men effektiv snerydning til en god pris. Vi sørger også for glatførebekæmpelse, hvor vi står for saltning og grusning af dine arealer. Hos os er du garanteret et højt serviceniveau, hvor vi vægter meget højt, at alle aftaler bliver overholdt både i forhold til tid og pris. Derfor kan du roligt overlade snerydningen og glatførebekæmpelsen til os, hvor vi efter en dialog med kunden sørger for at efterleve de ønsker, som kunden har.


Ring til vores 24-timers vagt

Hvis du ønsker at få et tilbud, så kan du kontakte os på tlf. 20 27 13 60 eller skrive en mail til info@axel-hansen.dk. Vi står altid klar til at informere dig omkring, hvordan vores snerydningsaftaler foregår. Vi er bosat i Børkop, men vi har ofte kunder fra Vejle og Fredericia området, så tøv ikke med at kontakte os.

Behov for en anlægsgartner?

Axel Hansen & Søn ApS | CVR: 20556188 | Toftumvej 10, 7080 Børkop  | Tlf.: 20 27 13 60